Matematik
Isoler X i ligningen
12. juni 2008 af
StofferG (Slettet)
Hey Folks :D
Sidder med et spørgsmål til mundtlig Matematik som jeg håber der er nogen der kan hjælpe med :D
Isoler x i ligningen: y=b*x^a
Og giv et eksempel på anvendelse af potensmodellen..
Jeg håber der er nogen der kan hjælpe :D
Sidder med et spørgsmål til mundtlig Matematik som jeg håber der er nogen der kan hjælpe med :D
Isoler x i ligningen: y=b*x^a
Og giv et eksempel på anvendelse af potensmodellen..
Jeg håber der er nogen der kan hjælpe :D
Svar #1
12. juni 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Her har du lige nogle regler, prøv så selv:
Isoler d;
a*b=c*d -> (a*b)/c = d
Isolder d;
a*b=d^c
(a*b)^(1/c)=(d^c)^(1/c)=d^(c/c)=d
Isoler d;
a*b=c*d -> (a*b)/c = d
Isolder d;
a*b=d^c
(a*b)^(1/c)=(d^c)^(1/c)=d^(c/c)=d
Svar #3
12. juni 2008 af StofferG (Slettet)
Øv .. Nu troed jeg lige jeg havde den :/
Så er jeg bange for at jeg ikk forstår den?
Så er jeg bange for at jeg ikk forstår den?
Svar #4
12. juni 2008 af Beki (Slettet)
y/b=x^a
den a'terod af y/b= x
:) sådan mener jeg i hvert fald det skal se ud..
den a'terod af y/b= x
:) sådan mener jeg i hvert fald det skal se ud..
Skriv et svar til: Isoler X i ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
