Studievalg og videregående studie

Høj løn

12. juni 2008 af stol (Slettet)
Hvad anses generelt for at være en høj løn?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2008 af chinabox (Slettet)

500 i timen!

Svar #2
12. juni 2008 af stol (Slettet)

Jeg tænker mere på en månedsløn...

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2008 af klotte (Slettet)

Det kammer an på din uddannelse og erfaring-
hvilke fag ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2008 af chinabox (Slettet)

2# 500 kroner * 30 dage = 15000,- = cathiiiing!

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2008 af Koppel (Slettet)

#4

Nu er det jo ikke 500 kr om dagen, men 500kr/timen.

Så 500 kroner * 37 timer * 4uger = 74000,- kr.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. juni 2008 af Peden (Slettet)

#0:
Det afhænger af branche etc. men mon ikke man generelt kan sige at hvis man betaler topskat, så får man en høj løn. At topskatten så starter for lavt, er urimelig etc. etc. det er en anden snak.

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. juni 2008 af klotte (Slettet)

Jamen så er det meste af danmark jo højtlønnet- da hovedparten betaler topskat.

Spørger du hvad du selv skal have i løn for et specifikt job eller skal du bruge det til en opgave ?

Og Ja branche, ansvarsniveau, uddannelsesniveau, specialist ?
Desuden påvirker manglen på arbejdskraft lønnen - først så den stiger og dernæst når man importerer uddannede fra andre lande så den stangnerer eller falder.

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. juni 2008 af chinabox (Slettet)

5# nårh ja ;)

Brugbart svar (0)

Svar #9
18. oktober 2008 af c_aastrup

Danmarks Statistik laver statistikker over løn. Her kan man se hvor meget folk tjener efter endt uddannelse (delt op på uddannelse og år efter uddannelsens afslutning).

Fagforeninger laver mere detaljerede statistikker - det afgørende er jo hvilken uddannelse man har og hvilken branche man arbejder i.

For mit eget vedkommende vil jeg mene at en person på min alder der får 40.000 om måneden får en høj løn.


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. oktober 2008 af klotte (Slettet)

# 9 det kommer da an på hvad du laver - hvilket ansvar du har og hvilket niveau du arbejder på.

Er det med pension eller uden - hvilke benifits ?

Hvis alle andre i din virksomhed får 50.000 for at lave det samme ? så er du jo relativt lavtlønnet.


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. oktober 2008 af c_aastrup

#10 Helt sikkert, det var blot en gennemsnitssssbetragtning


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. oktober 2008 af klotte (Slettet)

Hvis jeg får 2.000 i timen - men kun kan få arbejde 8 timer om måneden er jeg så højt eller lavtlønnet ?


Brugbart svar (0)

Svar #13
19. oktober 2008 af c_aastrup

#12

Specielt-lønnet :P

Det virker som en urealistisk situation, og ligegyldig at diskutere.

Desuden er en gennemsnitsbetragtning fx suppleret med kvartiler for en given aldersgruppe/uddannelse et ganske fint mål for hvad der er en høj og en lav løn.

I al din relativisering glemmer du at det fx er langt dyrere at bo i Kbh kontra fx Silkeborg. Sammenligner man fx to familier med samme gennemsnitlige løn i Kbh og provins, så har provins-familien 40.000 mere i rådighedsbeløb om året.



 


Brugbart svar (0)

Svar #14
20. oktober 2008 af klotte (Slettet)

Jeps ,speciallønnet..... :)

Enig løn afgøres også af hvad man får for lønnen. Udover boligpriser er der mange andre varierende omkostninger.

Byttehandle i lokalsamfundet, vennetjenester, fødevarerpriser ect.


Skriv et svar til: Høj løn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.