Matematik
Trigonometriske funktioner
23. september 2004 af
Maria17 (Slettet)
f(x)=3sinx+2cosx
Funktionen er en sinussvingning af formen f(x)=a*sin(bx+c). Vurdér ved aflæsning af koefficienterne a, b og c.
Dette vurderer jeg dem til:
a=3
b=1
c=?
Er nogle af dem rigtige? Og hvad skal c være? For den er vel ikke lig med 2cosx?
Hilsen
Maria
Funktionen er en sinussvingning af formen f(x)=a*sin(bx+c). Vurdér ved aflæsning af koefficienterne a, b og c.
Dette vurderer jeg dem til:
a=3
b=1
c=?
Er nogle af dem rigtige? Og hvad skal c være? For den er vel ikke lig med 2cosx?
Hilsen
Maria
Svar #1
23. september 2004 af Meppo
c må vel være 0, for 2cosx er jo ikke en konstant. a og b er gode nok.
Svar #2
23. september 2004 af Maria17 (Slettet)
jeg får stadig ikke funktionen
f(x)=3*sin(x)
til at give den samme graf som
f(x)=3*sinx+2cosx
c behøver vel heller ikke være en konstant? Eller..?
f(x)=3*sin(x)
til at give den samme graf som
f(x)=3*sinx+2cosx
c behøver vel heller ikke være en konstant? Eller..?
Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
