Debat

(DP) kode

15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)
"fcpkgn gt igpk"

Den er ikke så svær ;)

Svar #1
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Undskyld, der skulle stå "fcpkgn gt gv igpk"

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

Hvorfor fortæller du os det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2008 af tal-pædagog (Slettet)

Det er første gang, dine gåder finder en passende plads i forummet debat ;)

Svar #4
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2008 af tal-pædagog (Slettet)

Pgl! Lgi ctdglfgt uvcfki rb ucigp... Desuden er jeg jo på din liste, så jeg behøver ikke at komme først

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2008 af tal-pædagog (Slettet)

Men hvis jeg (hypotetisk set) kunne løse den, ville løsningen lægge op til debat som før antydet ;)

Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2008 af christian Thøgersen (Slettet)

Jeg har den Daniel

"fcpkgn gt gv igpk" = Daniel er en nørd...


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. juni 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

#7 LOL

Brugbart svar (0)

Svar #9
15. juni 2008 af chinpo (Slettet)

Ahh Daniel, er du nu sikker på, at du er dét? ;)

Brugbart svar (0)

Svar #10
15. juni 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Med bare lidt kendskab til din person, var den sku utrolig nem :)

Jcjcjcjcjcjcjcjcjcjc

Brugbart svar (0)

Svar #11
15. juni 2008 af Archimedes (Slettet)

#7

fcpkgn gt gv igpk
daniel er en nørd

k=i
k=d

Går vel ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #12
15. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

fcpkgn gt gv igpk
Daniel er et geni

Værs'god Daniel. Koden knækket.

Brugbart svar (0)

Svar #13
15. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

Men ja tal-pædagog har ret, den lægger op til debat.

Svar #14
15. juni 2008 af DanielPetersen (Slettet)

tillykke Sherwood, nu skriver jeg dig på min DP-liste ;)

Brugbart svar (0)

Svar #15
16. juni 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Hvis du ikke kan gennemskue hvor mange andre i den her tråd der har gennemskuet den, kan det godt være du skulle overveje din egen placering på den liste én gang til..
;)

Brugbart svar (0)

Svar #16
16. juni 2008 af math-freak++ (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: (DP) kode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.