Matematik
Andengradspolynom
16. juni 2008 af
sengul (Slettet)
Hej derude :)
Jeg ville lige høre om nogle havde noget notater om andengradspolynom?
Vil være meget taknemmelig, da jeg muligvis kan komme op i det til min mundtlig mat.
Jeg ville lige høre om nogle havde noget notater om andengradspolynom?
Vil være meget taknemmelig, da jeg muligvis kan komme op i det til min mundtlig mat.
Svar #1
16. juni 2008 af Archimedes (Slettet)
Hvad betyder a, b, c og d for grafens udseende.
Hvad betyder: f(x0)=0 og f'(x0)=0
Det kan du blandt andet komme ind på.
Hvad betyder: f(x0)=0 og f'(x0)=0
Det kan du blandt andet komme ind på.
Skriv et svar til: Andengradspolynom
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
