Matematik
HJÆLP
26. september 2004 af
sbj (Slettet)
jeg har lige et lille opgave der driller mig.
En størrelse vokser på hinanden følgene år med henholdsvis 3% , 27% , 12% , 28%.
Deregn den gemmensnitlige årlig procentvis vækst i denne 4 årige periode (1 decimal)
På forhånd tak
En størrelse vokser på hinanden følgene år med henholdsvis 3% , 27% , 12% , 28%.
Deregn den gemmensnitlige årlig procentvis vækst i denne 4 årige periode (1 decimal)
På forhånd tak
Svar #1
26. september 2004 af Damon (Slettet)
gennemsnitlig procentvis ændring r:
1+r = ((1+0,03)*(1+0,27)*(1+0,12)*(1 + 0,28))^(1/4) = 1,170 <=>
r = 1,170 - 1 = 0,170 = 17,0%
1+r = ((1+0,03)*(1+0,27)*(1+0,12)*(1 + 0,28))^(1/4) = 1,170 <=>
r = 1,170 - 1 = 0,170 = 17,0%
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
