Matematik

Funktion og forskrift

18. juni 2008 af Labrelulle (Slettet)
hvad er definitionen på en funktion og en forskrift? nogle der kunne give et eksempel ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

En funktion kan være f(x)=ax+b eller f(x)=b*a^x, man kan sige at f(x) kan udtales som "f som funktion af x"
Et eksempel på en forskrift er f(x)=2x+3.

Svar #2
18. juni 2008 af Labrelulle (Slettet)

tak. nogle gange er det de basale ting man lige glemmer :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Sandt nok :)

Skriv et svar til: Funktion og forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.