Matematik

cosinusrelation

19. juni 2008 af hcif (Slettet)
Hej...
Har siddet og læst til mat eksamen, og kan overhoved ikke overskue at isolere cosinusrelationen hvor man finder siderne til den relation hvor man finder vinklerne...
Lyder indviklet men håber nogle kan hjælpe..

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2008 af mathon

c^2 = a^2 + b^2 - 2ab*cos(C)

2ab*cos(C) = a^2 + b^2 - c^2

cos(C) = [a^2 + b^2 - c^2]/(2ab)

C = cos^-1([a^2 + b^2 - c^2]/(2ab))

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2008 af mathon

se evt.
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=548270

Skriv et svar til: cosinusrelation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.