Matematik
cosinus
20. juni 2008 af
Me-me (Slettet)
når du cos(A)=b/c
hvad er cos(B) så?
evt. Cos(B)=a/c
???
håber i forstår det :)
hvad er cos(B) så?
evt. Cos(B)=a/c
???
håber i forstår det :)
Svar #2
20. juni 2008 af mathon
...i en retvinklet trekant
gælder:
cosinus til en spids vinkel er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
gælder:
cosinus til en spids vinkel er lig med forholdet mellem den hosliggende katete og hypotenusen
Svar #3
25. januar 2009 af Kasper888999 (Slettet)
Det kommer jo an på, hvor du placerer de forskellige bogstaver;).
Skriv et svar til: cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
