Afsætning

matematik

26. september 2004 af Zizmo (Slettet)
Hej! er der nogen der kan differentiere 2lnx for mig??

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2004 af tante_toffee (Slettet)

f(x)=ln(x) => f'(x)=1/x
2 er tilsyneladende en konstant ganget på, så...

Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2004 af Meppo

Netop: 2 er ganget på og derfor "overlever" den ved differentation.
f´(x) = 2*1/x = 2/x

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.