Matematik
asymptoter
26. september 2004 af
Ole_chr (Slettet)
Hvordan skal de 2 følgende opgaver regnes?
f(x) = 3e^x / 2+4e^x
f(x) = ln(4x-2)+5x-3
Mvh. Ole
f(x) = 3e^x / 2+4e^x
f(x) = ln(4x-2)+5x-3
Mvh. Ole
Svar #1
26. september 2004 af erdos (Slettet)
Fucking fede foreskrifter hva'? Men, hvad skal du? Bare finde asymptoter?
Svar #5
27. september 2004 af Meppo
Nr. 2 er let nok: man kan ikke tage ln til negative tal. Derfor bliver asymptoten: x = ½
Nr.1 har kun asymptote for x -> -oo, som naturligvis er x - axen, da yværdien aldrig kan blive 0 eller under. Når
x->oo, går f(x) også mod oo i nr. 1. Derfor er y=0 kun asymptote for
x->-oo
Nr.1 har kun asymptote for x -> -oo, som naturligvis er x - axen, da yværdien aldrig kan blive 0 eller under. Når
x->oo, går f(x) også mod oo i nr. 1. Derfor er y=0 kun asymptote for
x->-oo
Skriv et svar til: asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
