Matematik

HASTER!

21. juni 2008 af EmmaD (Slettet)
hej (:

jeg skal til årsprøve nu her på mandag, og jeg sidder og skriver noter til mine spørgsmål!

1) Er der nogle, der kan hjælpe mig med beviset til renteformlen?
2 ) Er der nogle der kan hjælpe mig med, hvad fordoblingstiden i forbindelse med KAPITALFRAMSKRIVNING er?

På forhånd tak :D

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2008 af juventuz (Slettet)

Anden overskrift næste gang. Kan se, at du er ny, men tænk på, at de mulige hjælpere skal kunne ledes over til dit indlæg, men HASTER hjælper ikk til denne hensigt

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. juni 2008 af jegvilhedde (Slettet)

Giver #1 ret. Man mister også lysten til at svare på noget, når vedkommende, der skriver indlægget, ikke kan give indlægget en mere sigende overskrift. Især når der, når man skal skrive overskrift, står, at det er bandlyst at bruge hjælp og haster. Så er det lidt useriøst.

Svar #3
21. juni 2008 af EmmaD (Slettet)

Det må I meget undskylde.
Men nu var det også mit første indlæg NOGENSINDE, og jeg havde derfor ingen ide, om hvordan overskrifterne skulle lyde.

det vil ikke ske igen, og jeg har skrevet et nyt indlæg, med en mere sigende overskrift.

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2008 af goldencobras (Slettet)

Fuck, hvor er I dog en flok tabere.
I får det til at lyde som en forbrydelse, at skrive HASTER.
Tag jer dog sammen.
Har I ikke bedre at tage jer til, end at slå ned på de mest irrelevante såkaldte fejl.

OMG

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. juni 2008 af juventuz (Slettet)

#4 Det, at vi pointerer "forbrydelsen" med HASTER i overskrifter, er kun til at hjælpe indlægstarter med at få respons til sine indlæg. Hvis fx en universitetsuddannet i matematik besøger siden, og har bestemt sig kun at bruge 10 min på denne side af pr. dag, så er det da sikkert, at sådan en overskrift ikke leder personen hen til at hjælpe vedkommende. En ordentlig overskrift gør også, at man kan se, om man kan hjælpe. "lineær algebra" som overskrift ville især lede denne universitetsuddanede matematiker hen til indlægget, hvorimod "HASTER" sagtens kunne være lavet af en folkeskoleelev med et spørgsmål om substition... kan du se pointen???

Der står forresten også i vinduet, når man opretter et indlæg, at overskrifter som "HASTER" og "hjælp" er bandlyste. Endnu en grund til at pointere mit budskab!

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. juni 2008 af Madelune (Slettet)

Hey, hold lige op med at diskutere overskriften og hjælp i stedet!

Jeg ved godt det er sent, men jeg kan i hvert fald svare på dit spørgsmål nummer 1.

Kn=K0(1+r)^n

Kn=samlet beløb,tons, kilo osv. efter terminerne, altså slutværdien

K0=startværiden, skæring med y-aksen

r=renten, husk hvis den fremskrives med 3% p.a så er det 0,03 der skal indsættes

n=terminer, altså hvis du nu skal regne ud for et år, hvor der hver 3. måned tilskrives renter, er n=4, da 12/3=4, altså er der 4 terminer på et år.

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. juni 2008 af juventuz (Slettet)

#6 Jeg er ikk tvunget til at hjælpe... http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=550317 der er der ogs svaret på spørgsmålet^^

Skriv et svar til: HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.