Matematik
Haster
23. juni 2008 af
anywere91 (Slettet)
er der nogen der kan forklare mig hvad hypotenuse er?
Svar #1
23. juni 2008 af mathon
...den længste side i en retvinklet trekant
den
der ligger overfor den rette vinkel (oftest C)...
den
der ligger overfor den rette vinkel (oftest C)...
Svar #2
23. juni 2008 af camilla-pedersen (Slettet)
når du har en trekant kan du udregne hypotenusen ved at bruge formlen a(2)+ b(2) = c(2) når jeg sætter tallet i parantes mener jeg opløftet i 2.
har du fx en trekant hvor a = 3 og b = 4 kan du regne c ud ved at sige
3(2)+4(2) = c(2), og så er resultatet kvadratroden af c. resultatet er 5.
har du fx en trekant hvor a = 3 og b = 4 kan du regne c ud ved at sige
3(2)+4(2) = c(2), og så er resultatet kvadratroden af c. resultatet er 5.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
