Religion

sharia = søjlerne ik?

24. juni 2008 af studentpigen (Slettet)
hej


altså har , vidst forstået hvad sharia er. de er de 5 søjler ik?

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

Nej.

De 5 søjler er grundpillerne i islam.

Sharia er en lovgivning.

Brugbart svar (1)

Svar #2
24. juni 2008 af jannist (Slettet)

.. og under Shariaen er de 5 søjler så en af "lovene".

Svar #3
24. juni 2008 af studentpigen (Slettet)

hvad er de så 4 så

Brugbart svar (1)

Svar #4
24. juni 2008 af cepta (Slettet)

#3 Hvad mener du?

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

#3 Hva' mener du?

Svar #6
24. juni 2008 af studentpigen (Slettet)

altså det jeg fandt i min bog er


nødvendighed

tilladt

ligegyldughed

forkasteligt

forbudt - haram

er det de fem, ellers så kan jeg ik finde dem, kan i ik skriv dem
skal til eksam imorgen

Brugbart svar (1)

Svar #7
24. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Enig. :-)

Brugbart svar (1)

Svar #8
24. juni 2008 af Sherwood (Slettet)

#6 Tjek: http://peecee.dk/upload/view/120743

Brugbart svar (1)

Svar #9
24. juni 2008 af cepta (Slettet)

De fem søjler er:

1: Trosbekendelsen
2: Bønnen
3: Fasten
4: Almissen
5: Valfart

Shariaen er et sæt love. Hvis man følger dem, har man en komplet og rigtigt liv.

Det du spørger om, kan du sagtens finde ud af ved simpel googlesøgning.

Svar #10
25. juni 2008 af studentpigen (Slettet)

nå er det dem her


gud, mohammed, de fem søjler, familie/kønsroller, tekster

Brugbart svar (1)

Svar #11
25. juni 2008 af cepta (Slettet)

#7

hehe :)

Brugbart svar (1)

Svar #12
25. juni 2008 af cepta (Slettet)

#10

Det hører vel under sharia-loven ja.

Brugbart svar (1)

Svar #13
28. august 2008 af Saf (Slettet)

Sharia skal sørge for:

At opretholde religion

At opretholde livet (ved fred, sikkerhed osv.)

At opretholde folks ære (ved ikke at ydmyge dem og nedværdige dem=

At opretholde velstanden i samfundet

jeg kan ikke huske om der er en sidste-?


Brugbart svar (1)

Svar #14
14. december 2008 af Elllebelle (Slettet)

 Sharia og de fem søjler er overhovedet ikke det samme. 


Brugbart svar (1)

Svar #15
15. januar 2009 af Saf (Slettet)

hvem har sagt det? Og jo de fem søjler er en del af Shariyah.


Skriv et svar til: sharia = søjlerne ik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.