Matematik
vektorberegning
28. september 2004 af
fuchur (Slettet)
har lidt problemer med en opgave. Håber nogen kan give mig et hint:-)
om to vektorer a og b oplyses at
længden af b = længden af a+2xa´s tværvektor
og at axb= -2x(langden af a)^2
bestem vinklen mellem a og b.
på forhånd tak.
om to vektorer a og b oplyses at
længden af b = længden af a+2xa´s tværvektor
og at axb= -2x(langden af a)^2
bestem vinklen mellem a og b.
på forhånd tak.
Skriv et svar til: vektorberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
