Matematik

hjælp til mat plz!:D

28. september 2004 af MadsBuus (Slettet)
Jeg er lidt lost her, opgaven er som følger:

Fa (X) = X^3 - 2X^2-4X+a , x E [-1;3]

Bestem Fa(2) udtrykt ved a

plz help..

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2004 af frodo (Slettet)

Fa(2)=2^3-2*2^2-4*2+a=a-8

Svar #2
28. september 2004 af MadsBuus (Slettet)

syntes jeg er lidt forvirret stadig, du må lige bære over med mig, du kunne vel ik lige skrive en lille forklaring så jeg selv ved hvad det er jeg gør?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2004 af frodo (Slettet)

når du tager funktionsværdien i 2, indsætter du bare 2 alle de steder,der står x

Svar #4
28. september 2004 af MadsBuus (Slettet)


godt så...

i samme opgave:

Bestem værdimængden for Fa udtrykt ved a
og

Bestem de værdier af a for hvilke linie med ligningen y = -5x+3 er tanget for grafen for Fa

Skriv et svar til: hjælp til mat plz!:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.