Samfundsfag

klage eller ej?

28. juni 2008 af Bullemusen (Slettet)
Hvornår bør man klage angående sin eksamen?

Jeg var oppe i samfundsfag, men er meget utilfreds med min eksamen. Min lærer sad og løj overfor censor, han sammenlignede mig meden anden i min klasse, der lige havde været oppe - da han skulle give karakterer. Og desuden kom jeg ind på alle spørgsmålene i opgaven. Alligevel vælger han at dumpe mig, kun fordi jeg ikke havde nok fylde på og fordi jeg ikke snakkede ligeså meget som en dreng i min klasse.

Jeg er sur og vred, men ved ikke om jeg bør gøre noget?
Der er desuden 3 andre der også blev dumpet, af en klasse på 30.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2008 af HenrietteB (Slettet)

Jeg synes ikke, at 3 ud af 30 er en høj dumpeprocent - jeg var oppe til en kemieksamen hvor ca. 40 % dumpede.
Du kan altid klage over din eksamen - bare du laver en skriftlig statement, hvor du argumenterer for, hvorfor du gerne vil have en chance til (den skal være meget mere detaljeret end det, du har skrevet her). Jeg synes helt sikkert, at du skal prøve at klage - normalt vil den gå igennem med en situation som denne - og om alle omstændigheder er det rart at få sagt sin mening og komme af med nogen af sine frustrationer.

Svar #2
29. juni 2008 af Bullemusen (Slettet)

Okay, tak for dit svar. Jeg vil da overveje om ikke jeg skal klage så. Det er rart nok lige at høre andres meninger, før man handler :)

Svar #3
29. juni 2008 af Bullemusen (Slettet)

Okay, tak for dit svar. Jeg vil da overveje om ikke jeg skal klage så. Det er rart nok lige at høre andres meninger, før man handler :)

Skriv et svar til: klage eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.