Latin
oversættelse til latin
03. juli 2008 af
prinsesselouise (Slettet)
Hej
Håber der er nogen der kan hjælpe mig med oversættelse af et ordsprog til latin - det der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere (eller formulering af filosoffen Friedrich Nietzsche, som i sin originale version lyder: "Den modstand der ikke slår dig ihjel - gør dig stærk.")
På forhånd tak
louise
Håber der er nogen der kan hjælpe mig med oversættelse af et ordsprog til latin - det der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere (eller formulering af filosoffen Friedrich Nietzsche, som i sin originale version lyder: "Den modstand der ikke slår dig ihjel - gør dig stærk.")
På forhånd tak
louise
Svar #1
03. juli 2008 af Da-ted (Slettet)
“ Quod me non necat me certe fortiorem facit”
Det= QUOD
Der ikke slår ihjel = NON NECAT
Mig = ME
Kun = CERTE
Gør = FACIT
Mig = ME
Stærkere = FORTIOREM
Eller:
“Quod me non necat me certe confirmat”.
Det=QUOD
Der ikke slår ihjel = NON NECAT
Mig = ME
Kun = CERTE
Gør mig stærkere = ME CONFIRMAT
Det= QUOD
Der ikke slår ihjel = NON NECAT
Mig = ME
Kun = CERTE
Gør = FACIT
Mig = ME
Stærkere = FORTIOREM
Eller:
“Quod me non necat me certe confirmat”.
Det=QUOD
Der ikke slår ihjel = NON NECAT
Mig = ME
Kun = CERTE
Gør mig stærkere = ME CONFIRMAT
Svar #3
23. september 2008 af kinareje (Slettet)
Ellers så tjek nogle billeder af angelina jolie.. hun har det samme skrevet som tatovering..
Skriv et svar til: oversættelse til latin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
