Engelsk

5 små sætninger

16. august 2008 af abk_buch (Slettet)

Hej.. nogle der kan tjekke disse sætninger

1) historien er skrevet i 3. person med en alvidende fortæller

mit bud: in the third person by an omniscient narrator.

2) Midterstykket er en overgang mellem godt og ondt

mit bud: The middle section is a change between good and evil

3) De beskyttede deres datter mod racismen der hærgede Sydstaterne i 60erne.

mit bud: They protected their daughter against the racisme that vandalized the Southern part of the US in the 60s.

4) De forandringer der sker når et barn går ind i voksenlivet

mit bud: The changes that happends when a child goes through when it develops/passes into adulthood

5) især de tidligere slavestater

mit bud: especially the earlier slave states

på forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. august 2008 af Isomorphician

3) racisme = racism

vandalized = raged

Southern = southern

4) develops/passes onto = enters

5) earlier = former


Skriv et svar til: 5 små sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.