Matematik

uligheder mangler hjælp

25. august 2008 af MalteJørgensen (Slettet)

hey

skal lave en aflevering, og der var vel ikke en der sidder og har svar på opgaverne 981,983,984,986,989 fra matematik bogen mat AB1


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Nope, men skriv opgaverne ind, så vi kan hjælpe dig.


Svar #2
25. august 2008 af MalteJørgensen (Slettet)

981

Løs uligheden -4x²+6x-2<0

983

Bestem a, så uligheden 2x²≤ax-18 kun har løsningen x=3

984

løs ulighederne

1) 0,1x²+2x-1≤-x+4

2) -x²+14x+1≤x-140

989

Lad polynomierne f og g være givet ved f(x)= 2x²+x-1 og g(x)= 2x-6

undersøg hvilke af funktionerne f+g, f-g, fg, f/g,g/f der er polynomier, og bestem i givet fald deres grad

9104

bestem konstanterne a,b  og c, når det for alle x≠4 skal gælde, at ax²+x+c/bx+4=5-x


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2008 af Jean


Tråden er låst for yderligere indlæg.