Matematik

Rod

25. august 2008 af Khao Liam (Slettet)

Definer en rod

Bestem det andeengradspolynonium, der har rødderne x1 og x2, og hvis graf går gennem punktet P:

x1 = -1  ;  x2= 3  P(2,-6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af Jean

Ad 1: En rod er en løsning til ligningen P(x) = 0, hvor P(x) er et polynomium.

Ad 2:

Vink:  Faktorisering af polynomier.


Skriv et svar til: Rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.