IT

Hej :) nogle IT nørder til stede? Hjælp til en datalje

26. august 2008 af miss13 (Slettet)

Hej :) Hjælp....

sidder lige og har førsøgt at få ind og prøve at slette oversigten over de sider man har været inden på de seneste dag.. Og plejer godt at kunne, men de sidste par dage er der 2 hjemmesider som bliver ved med at komme igen og igen på listen, og de skal altså væk! Altså funktioner, internetind, og så ryd oversigt = plejer at virke med ikke denne gang, hvad gør jeg så?  

Nogle der har forslage til hvordan jeg kommer udaf det problem? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2008 af piper (Slettet)

http://www.ccleaner.com/ tilbyder et glimrende stykke software til at rydde op i imidlertidige filer, URL-historie og meget, meget mere. Det er naturligvis spyware free og ganske gratis.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2008 af SomeOneMore (Slettet)

Kan det tænkes at de adresser der bliver ved med at dukke op ligger i dine foretrukne/favoritter? Når du begynder at skrive titlen på en af dine gemte favoritter, vil den automatisk foreslå dem.

Det kan du undgå ved at slette de pågældende sider fra dine gemte foretrukne/favoritter.


Svar #3
27. august 2008 af miss13 (Slettet)

# 1= har downloadet de for ligt tid siden..

 #2= Nej, jeg har ikke de3 hjemmesider gemt i samlingen.


Skriv et svar til: Hej :) nogle IT nørder til stede? Hjælp til en datalje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.