Matematik

procent regning

27. august 2008 af christian Thøgersen (Slettet)

hej alle sidder og laver en samfundsfag opgave og jeg skal finde procent stigning.

hvor stor er procentstigning når et tal går fra 3200 til 18000 nogen der kan hjælpe.

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: (18000/3200)*100=procentstigning såvidt jeg husker.


Svar #2
27. august 2008 af christian Thøgersen (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. august 2008 af mathon

stigning = (18000-3200) = 14800

stigning i pct. = 14800/3200*100% =


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

#1 (18000/3200)*100≠procentstigning

procentstigning = ((k2-k1)/k1)*100 = ((18000-3200)3200)*100 = (14800/3200)*100 = 462.5%

Sådan huskede jeg det fra folkeskolen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#4: Skal sikkert nok passe; jeg har aldrig været god til procentregning. :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

#5 Har du da lavet fysik i alle mattimerne i folkeskolen? 25% af den tid gik jo med netop procentregning:-)


Skriv et svar til: procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.