Matematik

trigonemetri

28. august 2008 af MRL (Slettet)

jeg sidder og knoklermed en opgave i trigonemetri hvr jeg kender de to kateter a ob b i en retvinklet trekant hvor vinkel c er ret.

det jeg skal er at finde vinkel A ud fra at jeg kender kateten a=3.50 og kateten b=4.23.

kan nogle hjælpe mig med hvordan jeg finder vinklen A?

på forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Brug sinusrelationen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. august 2008 af ibibib (Slettet)

eller

tan(A) = a/b


Skriv et svar til: trigonemetri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.