Matematik

Differantialregning

31. august 2008 af surfact1 (Slettet)

Hvordan differentierer jeg funktionen

f(x)=2*3x +5

Og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2008 af ibibib (Slettet)

Benyt regnereglen (3x) ' = ln(3)·3x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2008 af mathon

alment:

da
ax = exln(a) , a € R+ pr.definition

(ax)' = (exln(a))' = exln(a) *(ln(a) = (ln(a)*a


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2008 af mathon

(ax)' = (exln(a))' = exln(a) *(ln(a) = (ln(a)*a

--->

(ax)' = (exln(a))' = exln(a) *(ln(a) = ln(a)*ax


Skriv et svar til: Differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.