Matematik

haster koefficient

02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan finder jeg koefficienter?

Jeg sidder med en opgave her, som siger

x(2 over -6) + y (-1 over 4) = (1 over 2)

Hvad er koefficienter her?
 

2x -y = 1      og -6x+4y = 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Koefficienterne er x og y. Du kan opstille 2 ligninger med 2 ubekendte og bestemme x og y:

2x-y=1

-6x+4y=2


Svar #2
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Okay. Så det er faktisk værdierne af x og y, jeg skal beregne?


Svar #3
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Ok. Jeg får  x til 3 og y til 5 (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Jeg har ikke selv regnet det igennem, men det lyder sandsynligt.


Svar #5
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

ok (:


Skriv et svar til: haster koefficient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.