Matematik

andengradsligning (matC)

02. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

Hvordan omskriver jeg ligningen (x-2)2=3(x-2) til en almindelig andengradsligning ax2+bx+c=0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2008 af mathon

kvadrer venstresiden og gang ind på højre side


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

... Efter det skal du samle det hele på den ene side ved, at addere og subtrahere.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Der skal ikke være komma ved infinitiv, Daniel. ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

#3 Det må man gerne i det her forum Thomas ;) Jeg har fået lov at have min egen grammatik :P


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Det gælder ikke. Men du studerer fysik, så hvad kan man forvente. Du er tilgivet!


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Mange tak :P Det er begrænset hvor mange dansktimer vi har på det studie.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. september 2008 af mathon

(x-2)2 = 3(x-2)

x2 - 4x + 4 = 3x - 6

x2 - 7x + 10 = 0


Svar #8
02. september 2008 af white-rabbit (Slettet)

#7

Tak :)


Skriv et svar til: andengradsligning (matC)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.