Matematik

Kort spørgsmål

04. september 2008 af kim19 (Slettet)

hvordan differentierer jeg denne her, kan slet ikke.

f(x) = (1+(1/x))

f'(x) = ??

håber en kan hjælpe. Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af blackduck (Slettet)

1/x er det samme som x-1.

Det bliver derfor -(x-2)


Svar #2
04. september 2008 af kim19 (Slettet)

Undskyld det skulle op opløftes i 2. Altså

f(x) = (1+(1/x))^2

hvad kommer den så til af hedde når man differentierer den ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/129711


Skriv et svar til: Kort spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.