Matematik

kort spørgsmål

06. september 2008 af kim19 (Slettet)

ln(a) = f '(x)/f(x)   ⇔ a = e^f '(x)/f(x)

hvordan kan man lave den omskrigning håber en der kan forklar mig det ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af peter lind

eln(a)=a


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2008 af mathon

foranlediget af
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=568896#569229


Skriv et svar til: kort spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.