Matematik

Reduceringsopg.

07. september 2008 af hebugi (Slettet)

Hej alle!

Jeg håber meget, der er nogle, der vil og kan hjælpe mig med denne reduceringsopg.:

8a3 * b * a -2 

      (2b)2

Hvis I har problemer med at forstå min "tegning" ovenfor, er understregningen = / altså:

8a3*b*a-2 divideret med (2b)2

Håber meget I kan og vil hjælpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

Tænk på at: xa*xb = xa+b

Og at (a+b)2 = (a+b)(a+b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2008 af cepta (Slettet)

Brug dine potensregler og kvadratsætninger.


Skriv et svar til: Reduceringsopg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.