Matematik

Vektorregning

07. september 2008 af BusterB (Slettet)

 Hej,  jeg har lidt problemer med følgende opgave. 

vektor a =(t/t+1) og vektor b=(-t/t+1) 

Så skal jeg bestemme de værdier af t, for hvilke vinkel mellem vektorerne a og b er 60 grader. 

Hvordan gør man det:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Du ved, at skalarproduktet kan skrives på følgende måde:

a•b=|a||b|*cos φ, hvor φ er vinklen imellem vektorerne. Indsæt i denne ligning og isoler t-værdien.


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.