Matematik

Forlæng brøkerne

08. september 2008 af chealsea (Slettet)

Jeg har virkelig brug for hjælp til at forlænge disse brøker: 

Opgave 1:

 2
----
 3
----
 7
----
 3   

Opgave 2:

x+1
----
2x
----
4

Opgave 3:

7
---- (x+1)
2
----
1
----
2

Opgave 4:

3,14
----
3
----
2
----
3

Opgave 5:

              1
minus ----
              x
            ----
             2
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2008 af Isomorphician

(a/b)/(c/d) = ad/bc

(a/b)/c = a/bc


Svar #2
08. september 2008 af chealsea (Slettet)

Jeg har bud på de to første:

1 = 2/7

2 = (1+x)/8x

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af Isomorphician

Nu er det lidt svært at se hvad der divideres med hvad, men umiddelbart ja.


Skriv et svar til: Forlæng brøkerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.