Matematik

Andengradpolynomium

10. september 2008 af jazzi_1990 (Slettet)

Bestem forskriften for det andengradspolynomium der har rødderne 6 og 9, og som i 2 har værdien 8.

Forklaring må gerne være med ! TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2008 af mathon

f(x) = y = a(x-rod1)(x-rod2)

f(2) = 8 = a(x-rod1)(x-rod2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af mathon

f(2) = 8 = a(2-rod1)(2-rod2)


Skriv et svar til: Andengradpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.