Matematik

sansynlighed

14. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen jeg har fået en opgave som jeg ikke kan løse vil i være søde og hjælpe mig: En rigmand tilbyder dig en million kr. hvis du kan gætte hvilket tal mellem 1 og 20 han tænker på. hvad er sansynligheden for at tallet er:   A) lige   b) mindre end 6   c) et primtal   d) 18  e) et kvadrat-tal   f) 7 ell. 8   g) du gætter forkert


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

Lige tal={2,4,..,18,20}

Ulige tal={1,3,..,17,19}

Kvadrattal={4,9,16}

Primtal={2,3,..,17,19}

Da deler du med #ALLE=20.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2008 af peter lind

1 er også et kvadrattal


Svar #3
14. september 2008 af hej. (Slettet)

men hvordan finder jeg ud af hvad sansynligheden er??


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

#3 Hej.

Hej hej.


Brugbart svar (3)

Svar #5
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

OVERSÆTTELSE:

#3 Hej. (Jeg hilser på dig)

Hej hej. (Jeg sidder farvel til dig. Dvs jeg IKKE gider at hjælpe dig)
 

Er du med so far?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2008 af peter lind

Sandsynlighed = antal gunstige udfald delt med antal mulige udfald.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

#6 Nej.

Sandsynlighed := antal gunstige udfald delt med antal mulige udfald.


Svar #8
14. september 2008 af hej. (Slettet)

hvad med g'ern : du gætter forkert??


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

#8 Du snakker sort mester


Svar #10
14. september 2008 af hej. (Slettet)

jeg mener opgave g) du gætter forkert.. hvordan regner jeg så den ud??


Brugbart svar (0)

Svar #11
14. september 2008 af JacobJensen (Slettet)

#10 Se dog på komplementærmængden af vores samlet størrelser!


Brugbart svar (0)

Svar #12
15. september 2008 af fluen på væggen (Slettet)

#10 Hvis der er 20 mulige tal at vælge imellem og ét er det rigtige, hvor mange forkerte er der så?


Skriv et svar til: sansynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.