Matematik

cosinusrelationerne

14. september 2008 af lund1991 (Slettet)

Hej

Jeg skal aflevere matematik imorgen, or er ret lost ved en opgave... det er opgave 473* i MAT AB1

Jeg skal regne de manglende sider ud i en spidsvinklet trekant

B=82 grader

b=7

c=6,55

hva ska jeg gøre??

hilsen lund :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2008 af canocano (Slettet)

Hej lund prøv at kigge i gundbogen der står sikkert


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2008 af mathon

sin(C) = 6,55*sin(82°)/7  og vinkel C < vinkel B
i følge reglen

over for en mindre side ligger en mindre vinkel

dvs. vinkel C er spids

så du ikke løber sur i
sin(V) = sin(180°-V)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2008 af mathon

...men overskriften er lidt misvisende...


Skriv et svar til: cosinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.