Matematik

Find differentialkvotienten f ''(x) bestem derefter f ''(1)

16. september 2008 af Niclas90 (Slettet)

Betragt funktionen med forskrift

f(x) = 8*e-3x-2*e4x 

Find diufferentialkvotienten f '(x) af funktionen

Bestem f' '(1)

Hvordan kommer jeg igang med den her ?

på forhånd tak

-Niclas


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af mathon

(eax) ' = a*eax


Svar #2
16. september 2008 af Niclas90 (Slettet)

hvad ? det forstår jeg sku ikke noget af kan jeg få dig til at forklare det lidt mere præcist ?

-tak

-Niclas


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2008 af mathon

kan du ikke differentiere ex ?


Svar #4
16. september 2008 af Niclas90 (Slettet)

Jeg ved ikke jeg kan meget bedre med tal :S  ved godt hvordan man differenciere en lignning men når jeg ikke har tal såå


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2008 af mathon

f '(x) = 8*(-3)*e-3x - 2*4*e4x = -24e-3x - 8e4x


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2008 af mathon

f '(1) = -24e-3*1 - 8e4*1  =  -24e-3 - 8e4


Skriv et svar til: Find differentialkvotienten f ''(x) bestem derefter f ''(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.