Matematik

Opgave om Cosinus og sinus

17. september 2008 af dumsen (Slettet)

Hej alle derude...

Nogle der kan hjælpe med en lile opgave?

I den retvinklede trekant ABC hvor C er ret skal du beregne du ukendte stykker når lille b= 6,25 og lille a= 9.87

Kan virkli ik finde ud af det. har tegnet det o.s.v men ingen ændring.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2008 af mathon

har du hørt om

c2 =  a2 + b2 ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. september 2008 af mathon

cos(A) = b/c


Svar #3
17. september 2008 af dumsen (Slettet)

jaa..

Men det er meningen at jeg skal bruge det der cosinus og sinus


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2008 af mathon

...bare du ikke lægger for meget i det der "dumsen"


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. september 2008 af mathon

beregn nu først c


Svar #6
17. september 2008 af dumsen (Slettet)

Har løstnden...

Tak for hjælpem...:)


Skriv et svar til: Opgave om Cosinus og sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.