Matematik
Permutationer (matricer)
05. oktober 2004 af
madsbs (Slettet)
Hvordan kommer man fra permutationen
o=(1 2 3 4 5 6; 4 3 1 6 5 2) til den inverse permutation:
o^-1=(1 2 3 4 5 6; 3 6 2 1 5 4)
Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad der sker.
Eksemplet kan ses i afsnit 3.3 i følgende link:
http://www.math.ku.dk/noter/h1.pdf
På forhånd tak
o=(1 2 3 4 5 6; 4 3 1 6 5 2) til den inverse permutation:
o^-1=(1 2 3 4 5 6; 3 6 2 1 5 4)
Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad der sker.
Eksemplet kan ses i afsnit 3.3 i følgende link:
http://www.math.ku.dk/noter/h1.pdf
På forhånd tak
Svar #2
05. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Fra 1->4, 2->3, 3->1 osv.
modsat matrix:
4->1, 3->2, 1->3
blot skriver du det op i numerisk orden
modsat matrix:
4->1, 3->2, 1->3
blot skriver du det op i numerisk orden
Svar #3
05. oktober 2004 af 404error (Slettet)
Ombyt rækkerne - flyt dernæst søjlerne, så øverste række er ordnet efter rækkefølge.
Skriv et svar til: Permutationer (matricer)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
