Matematik

Problemregning

06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)
Jeg har en firkant. Den er 240 meter lang. Og i firkanten er der en cirkel.

Der står at jeg skal bevise, at firkanten er 30 gange større end cirklen, hvordan det?

Svar #1
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

Og vis der er nogen der kan hjælpe mig, kan i så ikke gøre det over msn?

[email protected] bare tilføj mig, jeg har brug for HJÆÆÆÆÆLP!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

En firkant... jeg antager du mener et kvadrat. Jf. Areal = side^2

En cirkel... hvad er cirklens natur? Rører den siderne på kvadratet?
Areal = pi*radius^2

Forhold: stor/lille

Svar #3
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

jeg mener et rektangel. Ja, den rører ved siderne......

cirkel er lille....

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Jeg har brug for en illustration.

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2004 af frodo (Slettet)

er det et kvadrat?

Svar #6
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

okay......hvordan kan jeg give dig den?



Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2004 af frodo (Slettet)

nevermind!
Men hvis det er et rektangel, er det så den lange eller korte side, der er 240m lang?

Svar #8
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

et rektangel

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#5: Angiveligt ikke.

#6: Telepati.

Svar #10
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

korte

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

og hvad med den lange?

Svar #12
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

310 meter

Brugbart svar (0)

Svar #13
06. oktober 2004 af frodo (Slettet)

hvis den korte side er 240 lang, må det jo også være lig cirklens diameter, og du finder da rektanglets areal ved at gange 240 med den anden side længde, og cirklens ved at bruge formlen som i (-1^(1/2)) nævner.

Svar #14
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

nej nej circkel er meget lille!

Brugbart svar (0)

Svar #15
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

og hvad kan du se, vedr. cirklen?

Den har antageligvis diameter = 240m

Svar #16
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

ok, jeg har lavet et billede af den på paint, kan i give mig jeres msn, så kan jeg sende den til jer!

Brugbart svar (0)

Svar #17
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

(240*310)/(pi*r^2)=30

rod[(310*240)/(pi*30)]=cirklens radius

Brugbart svar (0)

Svar #18
06. oktober 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

Send det til Frodo, for han har ingen lektier.

Svar #19
06. oktober 2004 af fårk.dk (Slettet)

tka for hjælpen, men det er nok svært for jer at hjælpe uden at se diagrammet.

jeg må nøjes med det sædvanelige 05 :-)

Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.