Matematik

Reducering

25. september 2008 af enlalleflab (Slettet)

Hej Alle. :D

Vil gerne vide om:

(2x+1)(x-5)-(x-1)2

giver -6x2-6

eller om der er noget jeg har gjort forkert


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af lesodk (Slettet)

Prøv f.eks med x =2,

her fås -16 og -30.

Altså er reduceringen forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2008 af Isomorphician

(2x + 1)(x - 5) - (x - 1)2 =

2x2 - 10x + x - 5 - x2 + 2x - 1 =

x2 - 7x - 6


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.