Matematik

funktionsværdier/graf/Dm og Vm

26. september 2008 af Lunte83 (Slettet)

hejsa

jeg har en funktion der hedder f(x)=x2 + 2 hvor jeg først skal finde de værdier af x der giver funktionsværdierne 2 og 3 og 6.

Der har jeg så fået værdierne 0 og 1 og 2

men hvis jeg kun tegner de tre ind på grafen, som jeg skal gøre, synes jeg ikke man kan finde Dm(f) og Vm(f) på grafen, er der nogen der kan fortælle om jeg gør noget forkert for grafen bliver bare tre punkter


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

-1 og -2 giver også funktionsværdierne 3 og 6.

Jeg kan heller ikke se, hvordan du skulle kunne se Dm(f) og Vm(f) ud fra 3 punkter, men du kan nemt udregne dem. Eller i hvert fald argumentere for dem.

Prøv om du kan forklarer hvorfor Dm(f) = ]-∞;∞[ og Vm(f) = [2;∞[


Skriv et svar til: funktionsværdier/graf/Dm og Vm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.