Matematik

Kubikroden af en kvadratrod

28. september 2008 af floe12 (Slettet)

Hvordan kan jeg bevise denne ligning uden brug af lommeregner/regneprogram

3√(2+√5)+ 3√(2-√5)=1


Brugbart svar (3)

Svar #1
28. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Tænk på:

3√(x)=x1/3

√(x)=x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2008 af c_aastrup

det svar er da ikke videre brugbart.


Svar #3
28. september 2008 af floe12 (Slettet)

#1

Det ændre jo ingenting, det kan stadig ikke regnes i hånden


Skriv et svar til: Kubikroden af en kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.