Matematik

Kan det vises at disse to ligninger de samme?

29. september 2008 af Piña (Slettet)

Jeg skal vise at (1) = (2), for det bør de være, men det kan jeg simpelthen ikke finde ud af:

(1 )   B + A · (1 - exp (-Ct)) = A + (B - A) · exp (-exp ((lnC) · t))     (2)

->        B + A - A · exp (-Ct) = A + (B - A) · exp (-Ct)

Så kan jeg ligesom ikke rigtig komme videre. Nogen der kan hjælpe med det?

Vh N.B.


Svar #1
29. september 2008 af Piña (Slettet)

Jeg har vidst løst det selv ;o)


Skriv et svar til: Kan det vises at disse to ligninger de samme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.