Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - ideer til emne med engelsk

29. september 2008 af Signe (Slettet)

hej

skal snart til at skrive SRP-opgave, skal faktisk ha' valgt emne til på onsdag, så ville lige høre om der var nogen som sad inde med nogle gode forslag.

jeg er i den situation at jeg skal have engelsk med og derudover kan jeg så vælge dansk, historie, samfundsfag, psykologi

vil meget gerne høre fra jer, da jeg er rimelig tom for ideer lige nu.. 

tak :)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2008 af Heek (Slettet)

(Engelsk hovedfag, dansk underordnet fag)

Siri Hustvedts kunstnerportræt

Giv en analyse og fortolkning af Siri Hustveds What I loved. Analysen skal især fokusere på romanens fremstilling af kunstnermiljøet, herunder relationerne mellem mennesker i dette miljø. I en afsluttende perspektivering skal modtagelsen af romanen i Danmark diskuteres med udgangspunkt i de vedlagte anmeldelser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2008 af Heek (Slettet)

eller

Fag EN/Ps
 

 Der ønskes en analyse og tolkning af Edgar Allan Poe: The Black Cat (1843). I analysen skal inddrages relevante teorier om ondskab, og der skal perspektiveres til andre former for ondskab, som den fremstilles i Stevensons Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde (1886) og i selvvalgte noveller af Patricia Highsmith. I lyset heraf diskuteres afslutningsvis normalitetshypotesen, som defineres i følgende citat af Miller (1986). ” Mennesker som i almindelighed ikke kan beskrives som ualmindelige, afvigende, syge, sindssyge eller abnorme, er i stand til at begå hæmningsløs vold og ondskab.”
(Kuschel, Rolf og Zand, Faezeh: Ondskabens psykologi, Frydenlund, 2005, s.43)


Skriv et svar til: SRP - ideer til emne med engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.