Matematik

Lineær funktion

01. oktober 2008 af SejeAmalie (Slettet)

Grafen for den lineære funktion f(x) = 3x+b går gennem punktet P(1,-4)

Bestem tallet b

Det er efterhånden ved at være lang tid siden vi har lavet denne slags opgave, så den er helt ude af hukommelsen. Jeg håber der er nogle som kan hjælpe :)
På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Indsæt f(x) = -4 og x = 1, og isoler b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2008 af mathon

-4 = 3*1 + b


Svar #3
01. oktober 2008 af SejeAmalie (Slettet)

Mange tak :) Opgaven er lavet nu.. :)


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.