Matematik

Reducering

01. oktober 2008 af Lady-R (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg er blevet lidt forvirret.. Håber der er nogen der lige vil forklare..

Reducer:

Tæller -> 8a^3 * b * a^-2

Nævner -> (2b)^2

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 2a^3*a^-2=2a


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

8a^3*b*a^-2/(2b)^2 = 8ab/(4b^2) = 2ab/b^2 = 2a/b


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 Sorry, min fejl. Glemte at det var b^2 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

#3 Alligevel imponerende af en folkeskoleelev?


Svar #5
01. oktober 2008 af Lady-R (Slettet)

Ja det rigtigt.. Men jeg er ret forvirret lige nu :S


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.