Support

Opgaver

01. oktober 2008 af lawittca (Slettet)

Hej ?

Er der nogle der kan svare mig på hvorfor det kun viser en masse underlige tegn når jeg kopiere teksten fra en opgave over til et word dokument?

første gang jeg gjorde det virkede det fint men efter det har jeg ikke kunne redigere i opgaverne da jeg ikke kan overføre dem til et word dokument? er der andre måder at overføre på eller hvordan og hvor ledes??

på forhånd tak ;)


Brugbart svar (3)

Svar #1
01. oktober 2008 af chinpo (Slettet)

Har du evt. prøvet med nogle andre opgaver? Jeg har lige taget en tilfældig opgave og jeg har ingen problemer, men måske er det netop den/de få opgaver du har haft fat i, som der er fejl i.

Hvis det er meget vigtigt for dig, at kopier direkte fra en andens opgave, må du jo igang med, selv at skrive over - men generelt er opgaverne jo kun til at hente inspiration i, hvorefter du selv kan formulere med dine egne ord.

Med hvilke opgaver, oplever du problemet?


Svar #2
01. oktober 2008 af lawittca (Slettet)

tja nu har jeg prøvet med flere tilfældige og hver og en er samme underlige streger og tegn istedet for tekst? men tja det var nu også for inspirationen men istedet for at side og skifte imellem to sider har jeg det nemmere hvis jeg skriver mine egne ord oven i det der står i forvejen der i problemet er men kopiere bare siden ud det burde da funke ;) ellers tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.