Fransk

les / des

04. oktober 2008 af 01-Nadia (Slettet)

Hvad er forskellen på " les " og " des " ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. oktober 2008 af brodersen12 (Slettet)

le / la      flertal  =  "les"    article défini    børnene synger   = les enfants chantent

un / une     flertal   = "des " article indéfini     nogle børn synger = des enfants chantent

bon week end


Skriv et svar til: les / des

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.