Matematik

Intervaller

05. oktober 2008 af Cumano (Slettet)

Hej skal have hjælp til denne her opgave ;)

Skriv følgende intervaller ved hjælp af den første skrivemåde

(xεR l -4 < x ≤ 4 ), (xεR l -1 ≤ x < 4 ), (xεR l -5 < x <6) og (xεR l 2≤ x < (mod uendelig)

fatter det overhovedet ikke !;/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

]-4;4],       [-1;4[,       ]-5;6[,       [2;∞[.


Svar #2
05. oktober 2008 af Cumano (Slettet)

Hvordan kommer du frem til det;O ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

[a,b] = a ≤ x ≤ b

]a,b] = a < x ≤ b

]a,b[ = a < x < b

[a,b[ = a ≤ x < b

...men indskriv hellere opgaveteksten!


Skriv et svar til: Intervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.