Matematik

Om at isolere en variable

06. oktober 2008 af Rollo90 (Slettet)

Heej folks.

Jeg sidder med en matematikopgave jeg absolut er lost i !

sin(v) = (n*C) / (T*(n+3))

Opgaven lyder :

a - Isoler C

b - Isoler T

c - Isoler n

Hilferuef !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvor langt er du selv kommet? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2008 af mathon

a)
(n*C) / (T*(n+3)) = sin(v)

n*C = sin(v)*(T*(n+3))

C = (sin(v)*(T*(n+3)))/n


Svar #3
06. oktober 2008 af Rollo90 (Slettet)

Jeg har kigget på den :) .. Dvs. ikke langt ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Prøv at kigge i #2. Det er den samme måde du skal starte på som der.


Svar #5
06. oktober 2008 af Rollo90 (Slettet)

Marhon, du er genial !!

Daniel TA .. #2 ??? Hvor befinder den sig?


Svar #6
06. oktober 2008 af Rollo90 (Slettet)

Wehuuuu ! :D

Jeg har løst opgaven ..

Tak skal i have begge to.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2008 af Daniel TA (Slettet)

Tak dig selv. Du blev bare guidet ;)


Skriv et svar til: Om at isolere en variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.